Anton Stulp – dirigent
Anton studeerde schoolmuziek, piano en koordirectie aan het conservatorium te Groningen. Hij was werkzaam bij Stichting Muziekschool Emmen. Naast ‘Albatros’ dirigeert hij diverse ensembles, treedt hij regelmatig op als begeleider en heeft hij vele arrangementen en composities op zijn naam staan.
Gertie Bruin – accordeonist
Gertie Bruin speelt accordeon vanaf jonge leeftijd. Naast meerdere klassieke opleidingen aan de conservatoria te Enschede en Groningen bij docent Egbert Spelde, volgde hij een aantal masterclasses, waaronder bij Mogens Ellegaard, Mie Miki en Teodoro Anzellotti. Zijn ruime interesse en ervaring in origineel gecomponeerde muziek voor de accordeon varieert van klassiek tot lichte muziek. Naast solo optredens werkt Gertie Bruin samen met diverse vocalisten, musici en orkesten. In 2008 bracht hij zijn eigen solo CD “Dutch Touch” uit, met daarop nieuwe Nederlandse composities voor accordeon solo. Sinds 2009 is hij als hoofdvakdocent accordeon verbonden aan het Artez Conservatorium Enschede.
Cas Straatman – pianist
Cas werd geboren in 1968 en studeerde aan het Prins Claus conservatorium in Groningen de vakken piano klassiek, piano jazz en arrangeren. Sinds 1993 is hij daar repetitor op de afdeling jazz-zang en geeft hij bijvak piano. Daarnaast geeft hij les aan de musicalopleiding van de Hanzehogeschool, de Dansacademie Noord Nederland. Hij is de vaste repetitor van het Noord Nederlands Concertkoor en dirigent van operettevereniging ADO uit Eelde/Paterswolde. Sinds 1999 is hij artistiek leider van Musica Son, de naam voor diverse koren en freelance activiteiten.
Leny Luitjens – zangpedagoog
Leny studeerde zang aan het conservatorium in Groningen,waar ze in 1987 afstudeerde. Ze heeft jaren in het koor Capella Frisiae en het Noord Nederlands Concertkoor gezongen. Ze geeft zanglessen in diverse stijlen en treedt daarnaast als solist op. Ze is sinds september 2012 verbonden als zangpedagoog aan Albatros.
Edwin v.d Wolf- drummer
Tijdens mijn VWO-opleiding ben ik begonnen met slagwerk lessen in de Jong Talent Klas van het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Nu heb ik mijn Bachelor of Music cum laude afgerond en zal mijn studie met een Master opleiding in Groningen vervolgen.
Mijn docenten zijn Tatiana Koleva, Luuk Nagtegaal en Joeke Hoekstra. Hiervoor waren mijn docenten Fedor Teunisse, Jan Roel Hamersma, Michiel Gerringa, Dennis Elderman en Ido Gerard Kempenaar. Ik heb veel ervaring in het spelen in amateur- en beroepsorkesten (waaronder het Noord Nederlands Orkest), koren (Capella Frisiae e.a.), en de meest diverse ensembles. Tevens ben ik lid van de ‘Youth Percussion Pool’: een internationaal zeer actieve groep bestaande uit professionele slagwerkers o.l.v. Tatiana Koleva. Daarnaast geef ik lessen klassiek slagwerk, HaFaBra, drums en Afrikaanse percussie in mijn eigen studio, en heb ervaring in het doceren op muziekscholen.
Naast mijn activiteiten in de klassieke wereld ben ik ook actief in verscheidene bands spelende in diverse stijlen: blues/rock, soul en funk. Mijn interesses in de muziek beslaan en groot gebied; van klassieke tot hedendaagse moderne muziek. Woon je in Zuidbroek, Noordbroek, Muntendam, Meeden, Veendam of omstreken en wil je graag drumles of les op een ander slagwerkinstrument, vraag dan vrijblijvend een gratis proefles aan.

Verander de taal / Change language